Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Hindbær-makron-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Nyd disse lækre og dekorative Hindbær-makron-cupcakes fx. en lun sommerdag.

14 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Kagedej:

100 g smør
125 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk
75 g makroner
75 g friske eller frosne hindbær

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med jordbærsmag
1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
5 dl letmælk
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk til blandingen er jævn. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen sammen med mælken. Vend knuste makroner og hindbær i dejen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Forbered kagemousserne hver for sig. Bland kagemousserne med 2 ½ dl letmælk. Pisk hver kagemousse med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til mousserne er luftig.

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med stor stjernetylle.

Fordel moussen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der er jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse i midten. Sprøjt noget af moussen ud, indtil begge smagsvarianter kan ses. Sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den.

Pynt kagerne med en enkelt perle fra Lovekrymmel for at få et flot og elegant udtryk.

Tip

På Dr. Oetkers hjemmeside kan du se en film om, hvordan man nemt laver de flotte, tofarvede kagemousse-roser (www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html).

Næringsindhold til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 571kJ
136kcal
1361kJ
325kcal
Fedt 6.4g 15g
Kulhydrat 17g 41g
Protein 2.5g 6.1g