Flag

Hindbær-makron-cupcakes

14 - 16 stk.
Middelsvær
70 minutter
Overrask en du har kær med disse lækre og dekorative cupcakes med hindbær og makroner og toppet med luftig mousse sprøjtet som en fin rose.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Ingredienser

Hindbær-makron cupcakes
100 gblødt smør
125 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dlmælk
75 gmakroner knuste
75 gfriske eller frosne hindbær
Jordbær- og vaniljemousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dlletmælk
Dr. Oetker Sweetheart

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Picture - Dr. Oetker Sweetheart

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.

1

Hindbær-makron cupcakes

100 gblødt smør
125 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dlmælk
75 gmakroner knuste
75 gfriske eller frosne hindbær

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt efter hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det i sammen med mælken. Vend knuste makroner og hindbær i dejen og fordel den i muffinforme.



Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: 20 - 25 Minutes

2

Jordbær- og vaniljemousse

Picture - Stjernetylle.jpg
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dlletmælk
Dr. Oetker Sweetheart

Bland indholdet fra en pose Cake Mousse Strawberry Taste med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.


Gør det samme med Cake Mousse Vanilla Taste.

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (fx Stjernetyl lukket; ø 8 mm)


Fordel moussen i sprøjteposen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der kommer jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse. Sprøjt noget af moussen ud i en skål el.l., indtil begge smagsvarianter kan ses. 


Sprøjt en rose på hver cupcake ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt udad.


Pynt til slut kagerne med en enkelt perle fra Sweetheart krymmel.


Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.