COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Hindbærcupcakes med hvid chokolade

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærcupcakes med hvid chokolade

Kagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
300 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g hakket, hvid chokolade
100 g friske eller frosne hindbær
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljeekstrakt sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen. Tilsæt chokolade, hindbær og hindbærekstrakt og rør dejen forsigtigt sammen. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk og hindbærekstrakt. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til toppingen er luftig. Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med Lovekrymmel.

Tips og tricks

Hindbær-cupcakes kan også laves som minimuffins. Så fordeler man bare dejen i 30-36 miniforme og bager dem i 14-16 minutter.

Næringsindhold til opskriften Hindbærcupcakes med hvid chokolade

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 955kJ
228kcal
1492kJ
356kcal
Fedt 12g 19g
Kulhydrat 26g 40g
Protein 3.4g 5.3g