COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Hindbærmuffins med hindbærcreme

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative muffins, der smager fantastisk.

10 - 12 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærmuffins med hindbærcreme

Kagedej:

175 g blødt smør
225 g sukker
3 æg str. M/L
50 g mandelmel
225 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g hindbær
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping:

250 g mascarpone (eller anden flødeost)
50 g flormelis
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør mandelmel, hvedemel og bagepulver i æggemassen. Vend forsigtigt bærrene i dejen og fordel den i 12 muffinforme.

Bag kagerne i 25-30 minutter og afkøl derefter kagerne på en bagerist.

3

Topping

Pisk mascarpone, flormelis og hindbærekstrakt sammen til en luftig creme. Fyld hindbærcremen i en sprøjtepose og sprøjt den på de afkølede kager.

Opbevar kagerne i køleskabet når cremen er sprøjtet på.

Næringsindhold til opskriften Hindbærmuffins med hindbærcreme

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1211kJ
290kcal
1509kJ
361kcal
Fedt 17g 21g
Kulhydrat 28g 35g
Protein 5.3g 6.7g