COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Hurtige fladbrød uden gær

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Sommervarmen er over os, og grillen er tændt! Så udnyt chancen og lav de lækreste grillede dessert fladbrød fyldt med chokoladesauce og friske bananskiver. Opskriften er uden gær, og kan derfor forberedes så snart lysten melder sig!

Ca. 8 brød

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hurtige fladbrød uden gær

Dej:

600 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
½ dl rapsolie eller lignende
3 dl vand
olie til pensling

Eksempel 1 - Servering:

Dr. Oetker Choko Dessertsauce
banan

Eksempel 2 - Servering:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
flagesalt

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Rør mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt vand og olie. Ælt dejen grundigt igennem enten ved håndkraft eller på en røremaskine med dejkrog. Del dejen i 8 boller. Rul hver bolle ud til et rundt fladbrød på ca. 0,5 cm. i højden. Pensel brødene med olie på begge sider.

2

Bagning

Læg fladbrødene på grillristen. Vend dem ind imellem for at tjekke, at de ikke bliver sorte. Fladbrødene er færdige, når de har fået en jævn gylden farve.

3

Eksempel 1 - Servering

Fordel Choko Dessertsauce oven på brødene. Pynt med skiver af frisk banan.

Eksempel 2 - Servering

Fordel Toffee Dessertsauce oven på brødene. Drys med flagesalt.

Tips og tricks

Opbevar dejen på køl i en lukket beholder indtil den skal bruges. Da dejen ikke indeholder gær, kan den laves op til 24 timer inden brug. Du kan også gøre ligesom i opskriften, hvor dejen kommer på grillen så snart den er færdigæltet. Bagepulveret gør at den først hæver, når du kommer fladbrødene over varmen.

Opskriften kan også bruges til snobrød. Så har du nogle snobrødssultne børn, så hop hen og se vores opskrift på Nem snobrødsdej uden gær lige her.

Næringsindhold til opskriften Hurtige fladbrød uden gær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1964kJ
474kcal
1060kJ
256kcal
Fedt 8.6g 4.6g
Kulhydrat 89g 48g
Protein 8.6g 4.7g