Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Jordbær-cheesecake-cupcakes

(5)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Jordbær-cheesecake-cupcakes er et lækkert alternativ til den almindelige cheesecake.

20 - 24 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbær-cheesecake-cupcakes

Kagedej:

50 g blødt smør
150 g sukker
1 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk
250 g jordbær i små tern

Frosting og pynt:

200 g flormelis
80 g blødt smør i tern
125 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
3 digestive kiks
250 g jordbær i skiver

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fyld muffinformene halvt op med dej og drys jordbærternene ned oven i dejen.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Pisk flormelis, smør og flødeost sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.

Smør kagerne med creamcheese-frosting, drys med knuste digestive-kiks og pynt med jordbærskiver.

Tip

Når du laver cheesecakes er der rig mulighed for at tilsætte lige præcis din yndlingssmag. Læs hvordan du laver din egen cheesecake.

Næringsindhold til opskriften Jordbær-cheesecake-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 458kJ
109kcal
1110kJ
265kcal
Fedt 4.9g 12g
Kulhydrat 15g 36g
Protein 1.2g 3g