COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Julecupcakes med vanilje-chai

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Er du vild med Chai så vil du elske disse Vanilje Chai-cupcakes.

Ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Kagedejen:

100 g blødt smør
225 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
2 æg str. M/L
180 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
½ dl mælk
50 g instant chai-pulver

Topping:

25 g instant chai-pulver
1 - 2 spsk. kogende vand
1 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
100 g flødeost

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel, natron og brunkagekrydderi i æggemassen sammen med mælk og chai-pulver og fordel dejen i muffinforme.

2

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Topping og pynt

Lige inden servering tilberedes toppingen. Rør chai-pulver ud i vandet og tilsæt letmælk. Tilsæt KageMousse-pulver og flødeost og pisk i ca. 2 minutter for at opnå en cremet og luftig topping. Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den på kagerne og servér.

Næringsindhold til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1053kJ
251kcal
1305kJ
311kcal
Fedt 11g 14g
Kulhydrat 33g 41g
Protein 4.2g 5.2g