Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Julescones

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Disse lækre scones passer perfekt til morgen- og kagebordet i den herlige juletid.

12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julescones

Dejen :

5 dl hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 spsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
75 g smør
1 æg str. M/L
1 dl kærnemælk
50 g hakket, mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 220° C traditionel varme.

2

Dejen

Bland hvedemel, sukker, vanilje og bagepulver. Smuldr smørret i melet, og saml dejen med æg og kærnemælk. Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1½-2 cm. Udstik 12 små scones med et glas eller en udstiksform, og læg dem på en bageplade.

Bag de små scones midt i ovnen i 8-10 minutter. Server dem lune og friskbagte med smør.

Næringsindhold til opskriften Julescones

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 973kJ
232kcal
1540kJ
368kcal
Fedt 7.5g 12g
Kulhydrat 36g 56g
Protein 5.2g 8.2g