Hak chokoladen fint.
Kom kondenseret mælk i en gryde og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag derefter gryden af varmen.
Kom karamelaroma i massen og rør derefter hakket chokolade, mini karameltern og mandelsplitter i. Kom massen i en form (12 x 16 cm). Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.
Skær trøflerne i firkanter på ca. 3 x 3 cm. Opbevar trøflerne i køleskabet i en lufttæt beholder.
Mandelsplitter kan erstattes med Dr. Oetker Hasselnøddeflager.
De færdige trøfler kan også vendes i kakao for et andet udtryk.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :1480 minutter18 - 22 stk.