Flag

Kirsebærsauce

4 portioner
Nem
15 minutter
Her får du opskriften på den perfekte hjemmelavede kirsebærsauce til din risalamande.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kirsebærsauce
1 ½ dlkoncentreret kirsebærsaft
1 glassyltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk.Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
2 spsk.vand

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
1

Kirsebærsauce

1 ½ dlkoncentreret kirsebærsaft
1 glassyltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk.Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
2 spsk.vand

Bring kirsebærsaft og kirsebær i kog i en gryde. 


Rør jævningspulveret sammen med vandet. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen under omrøring. Efter tilsætning må saucen ikke bringes i kog, da den så risikere at blive lang. Tilsæt evt. mere jævning, indtil saucen får den ønskede konsistens.


Tips

Server saucen varm eller kold til risalamande.

Hvis det kun er voksne der spiser med, så prøv at tilsætte lidt kirsebærvin til saucen efter jævningen er rørt i.