Flag

Krydder-cookies til de voksne

28 - 30 stk.
Nem
140 minutter
Opskriften på Krydder-cookies forsøder juletiden for de voksne.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dej
300 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
¼ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
250 gsukker
1 tsk.stødt nellike
200 gkoldt smør i tern
1æg str. M/L
100 ghakket mørk chokolade
Pynt
100 gflormelis
vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour eller anden farve efter ønske
Dr. Oetker Black & Gold eller anden krymmel efter ønske

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
Picture - Dr. Oetker Concentrated Violet Colour eller anden farve efter ønske
Picture - Dr. Oetker Black & Gold eller anden krymmel efter ønske
1

Dej

300 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
¼ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
250 gsukker
1 tsk.stødt nellike
200 gkoldt smør i tern
1æg str. M/L
100 ghakket mørk chokolade

Bland hvedemel, hasselnøddeflager, bagepulver, appelsinskal, sukker og nelliker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med ægget. Rør hakket chokolade i dejen og rul den til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose og læg den på køl i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200° C varmluft.


Skær dejen i tynde skiver (ca. 4 mm i tykkelsen) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3

Bag småkagerne i ca. 8 minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist.

Bagetid: about 8 Minutes

4

Pynt

100 gflormelis
vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour eller anden farve efter ønske
Dr. Oetker Black & Gold eller anden krymmel efter ønske

Rør en glasur af flormelis, vand og konditorfarve. Pynt småkagerne med glasur og krymmel.


Tips og tricks

Brug Kryddercookies som adventsgave. Skriv tallene 1, 2, 3, 4 på dem og pak dem fint ind.