Flag

Krydderkage med æbler & dadler

14 - 16 portioner
Nem
90 minutter
En rigtig lækker krydderkage går man aldrig galt i byen med. Denne er bagt med dadler, valnødder og varme krydderier - perfekt i både efteråret og til jul.
Denne kage er lavet med Brunt Bagepulver som er en blanding af bagepulver og en masse forskellige varme krydderier, heriblandt kanel og nellike. En nem måde at give en lækker smag til denne skønne krydderkage.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
sandkageform; 10 x 30 cm

Ingredienser

Krydderkage
250 gblødt smør
250 gsukker
3æg str. M/L
300 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dlmælk
1æble - stort
100 gdadler uden sten - saftige
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Brunt Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Krydderkage

250 gblødt smør
250 gsukker
3æg str. M/L
300 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dlmælk
1æble - stort
100 gdadler uden sten - saftige
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)

Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og Brunt Bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. 

Skær æblet i små tern, og hak dadler og valnødder groft. Rør æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform (10 x 30 cm). 

Bag kagen midt i ovnen i 60-75 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Lad kagen køle helt af inden servering. 

Bagetid: 60 - 75 Minutes


Tip

Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage, men hvis du ikke kan nå at spise den så er den også fryseegnet.