COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Krydrede julecupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En juleopskrift på lækre og dekorative cupcakes - helt perfekt til den dejlige juletid.

10 - 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydrede julecupcakes

Kagedej:

300 g hvedemel
1 ½ tsk. stødt kanel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
150 g rørsukker
½ tsk. salt
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
1 brev Dr. Oetker Revet Citronskal
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 æg str. M/L
1 ½ dl smagsneutral olie (fx. rapsolie)
1 dl kærnemælk
100 g revne æbler

Topping og pynt :

300 g flormelis
100 g blødt smør
100 g flødeost
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 brev Dr. Oetker Revet Citronskal
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Sigt hvedemel, kanel, natron og bagepulver i en skål. Bland rørsukker, salt, mandler og chokolade og rør det sammen med melblandingen. Lav en fordybning i midten.

I en anden skål blandes citronskal, vaniljeekstrakt, æg, olie, kærnemælk og revet æble, som hældes i fordybningen i melblandingen. Vend dejen sammen og stop akkurat når dejen er ensartet. Fordel dejen i muffinforme.

3

Bag kagerne i 18-20 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Topping og pynt

Pisk flormelis, smør, ost, citronskal og vaniljeekstrakt sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Tilsæt grøn konditorfarve og pisk til farven er jævn. Hvis frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.

Tips og tricks

Som alternativ til frosting smager disse kager skønt med en glasur af flormelis og appelsinsaft.

Næringsindhold til opskriften Krydrede julecupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1661kJ
397kcal
1737kJ
415kcal
Fedt 21g 22g
Kulhydrat 47g 49g
Protein 4.5g 4.7g