COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

recipe-Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet
(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Med opskriften på æblemuffins får du de lækreste muffins der både ligner og smager af æble.

18 - 22 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 groftrevet æble (ca 1,5 dl), fx Jonagold
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
1 spsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
5 saltstænger
Dr. Oetker Writing Icing Decór , grøn

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme. Tril 18-22 små kugler af staniol. Placer muffinformene af papir i den faste muffinbageform.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt til sidst revet æble og vend rundt.

Fordel dejen i muffinformene og læg en staniolkugle mellem bageform og papirsform så formen får et indhak og ligner et æble. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Fordel dejen i formene og sæt dem i en muffin-bageplade. Tril små kugler af stanniol og placer dem mellem muffinformen og papirsformen, så dejen får et indhak. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Topping og pynt

Hæld kagemoussen i en skål og tilsæt 2 ½ dl mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Tilsæt den røde konditorfarve. Smør kagemoussen i et jævn lag på hver muffin. Bræk saltstængerne i en passende længde, de skal ligne stilken på æblet. Stik en saltstang ned der hvor staniolkuglen har lavet det lille indhak, og lav til sidst et grønt blad med den grønne dekorations glasur.

Tips og tricks

Du kan også røre din egen grønne glasur af flormelis og æggehvide tilsat grøn konditorfarve.

Næringsindhold til opskriften Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 603kJ
144kcal
1349kJ
322kcal
Fedt 6.3g 14g
Kulhydrat 19g 44g
Protein 2.3g 5.1g