Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lækre Muffins med citron og frisk ingefær

(2)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Prøv de uimodståelige citron muffins med frisk ingefær. Med vores økologiske bageserie er det også muligt at servere økologisk hjemmebag.  

16 - 20 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lækre Muffins med citron og frisk ingefær

Muffin-dej:

6 stk. æg str. M/L
350 g rørsukker
250 g smør
1 brev Dr. Oetker Revet Citronskal (6 g)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
50 g friskrevet ingefær
50 g mandelmel
1 ½ dl sødmælk
350 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver

Pynt:

cirka 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Majsstivelse eller flormelis
vand

Tilberedning

Tilberedning

1

Muffin-dej

Tænd ovnen på 170 ˚C varmluft.

2

Pisk æg og rørsukker til luftigt. Smelt smøret i en gryde og afkøl let. Rør citronskal og citronekstrakt i æggemassen. Tilsæt ingefær, mandelmel, sødmælk og smeltet smør. Vend til sidst hvedemel og bagepulver forsigtigt men grundigt i dejen.

3

Pynt

Ælt fondanten med Concentrated Blue Colour og Concentrated Yellow Colour. Fondanten skal være lysegrøn i farven. Rul herefter fondanten tyndt ud på et bord drysset med flormelis. Udstik fondant-blomster med en udstikker og form dem efter ønske. Pynt hver muffin med én eller flere blomster. Brug en smule glasur til at hæfte blomsterne fast med.

4

Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne i 22-25 minutter eller indtil dejen slipper en bagenål helt. Lad kagerne afkøle.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Lækre Muffins med citron og frisk ingefær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1047kJ
250kcal
1554kJ
371kcal
Fedt 11g 17g
Kulhydrat 33g 50g
Protein 3.7g 5.4g