COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lagkage med hindbær

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Opskriften på klassisk lagkage med hindbær går aldrig af mode!

12 - 16 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lagkage med hindbær

Springform; Ø 22 cm

Lagkagebunde:

4 æg str. M/L
150 g sukker
¼ dl vand
150 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl mælk
8 knuste makroner
200 g frosne hindbær

Pynt:

50 g optøede hindbær
1 - 2 spsk. kogende vand
2 dl flormelis
Dr. Oetker Gel Glitter
Dr. Oetker krymmel
2 ½ dl piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Lagkagebunde

Pisk æg og sukker skummende og luftig. Tilsæt vand og pisk det godt sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det sammen.

Kom dejen i en smurt springform og bag lagkagebunden i 20- 25 minutter.

Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den i 3.

3

Fyld

Tilbered kagecremen som anvist på emballagen. Læg lagkagebundene samme med cremen, knuste makroner og frosne bær. Lad lagkagen trække til næste dag, så bliver den bedst.

4

Pynt

Mos hindbærrene med halvdelen af vandet og rør det sammen med flormelis og evt. ekstra vand. Overtræk det øverste lag med hindbærglasur og pynt med glimmergele og krymmel. Pisk fløden til flødeskum og pynt lagkagen rundt lags kanten med krymmel. Suppler evt. med ekstra krymmel.

Tips og tricks

De mosede hindbær kan evt. sies inden de røres sammen med flormelis og resten af vandet så kernerne ikke kommer med.Jordbær kan selvfølgelig også bruges.

Næringsindhold til opskriften Lagkage med hindbær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 814kJ
194kcal
1065kJ
254kcal
Fedt 6.5g 8.5g
Kulhydrat 31g 40g
Protein 3g 4g