COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Med indfarvet frosting og såkaldte russiske tyller er det ingen sag at lave fine blomster af smørcreme på dine cupcakes. Læs her hvordan.  

Ca. 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Basis creamcheese-frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g flødeost
Dr. Oetker konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Basis creamcheese-frosting

Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed og dernæst ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

2

Indfarv frostingen

Tag 2/3 af frostingen, som skal bruges til blomsternes yderste blade. Indfarv i den ønskede farve. Del den resterende, ufarvede portion frosting i to ligestore portioner. Indfarv den ene halvdel med grøn konditorfarve til bladene. Den anden halvdel skal bruges til det inderste af blomsten. Indfarv med den ønskede farve.

3

Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel frostingen til de yderste blade i en stribe på husholdningsfilmen. Fordel frostingen til blomstens inderste blade i en tynd stribe på midten som vist på billedet.

4

Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle som vist på billedet.

5

Luk enderne af rullen sammen og klip hul i den ene ende.

6

Form russiske blomster

Form russiske blomster

Læg rullen af husholdningsfilm ned i en sprøjtepose med russisk tylle.

7

Form russiske blomster af smørcremen på dine cupcakes.

8

Form blade

Form blade

Fordel den grønne frosting i en sprøjtepose med russisk tylle til blade. Fordel blade på dine cupakes og server.

Tips:

Interesseret i flere opskrifter på frostings eller icings? Så klik her og læs vores opskrifter på royal icing og frostings i flere smagsvarianter.

Næringsindhold til opskriften Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 725kJ
173kcal
1754kJ
419kcal
Fedt 6.7g 16g
Kulhydrat 27g 65g
Protein 1.2g 2.8g