Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lemon cookies - uden gluten

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

25 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lemon cookies - uden gluten

Cookie-dejen:

½ Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljestang (kornene derfra)
200 g sukker
125 g blødt smør
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 æg str. M/L
125 g rismel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
100 g hakket, hvid chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Cookie-dejen:

Skrab vaniljekornene ud af stangen med en kniv og gnid kornene ud i lidt af sukkeret. Kom vaniljen, resten af sukkeret, smør og citronekstrakt i en skål og pisk blandingen godt. Tilsæt ægget og pisk det i. Rør rismel og bagepulver sammen i en skål og sigt det i dejen sammen med mandelmel og hakkede mandler. Rør det sammen. Tilsæt chokoladen og rør til den er fordelt i dejen.

Brug to skeer til at sætte dejen i kugler på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav god afstand, da dejen flyder en del ud, tryk kagerne en anelse flade. Fordel gerne kagerne på to til tre bageplader.

3

Bag kagerne i 15-18 minutter. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen. Flyt dem herefter over på en rist og lad dem afkøle helt.

Næringsindhold til opskriften Lemon cookies - uden gluten

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 396kJ
95kcal
2037kJ
488kcal
Fedt 5.8g 30g
Kulhydrat 9.2g 47g
Protein 1.3g 6.6g