COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En lækker, klassisk kage med mange dekorationsmuligheder.

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

1 bradepande; 23 x 33 cm

Kagedej:

250 g laktosefri smør
275 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
225 g rismel
100 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
2 dl laktosefri mælk

Topping og pynt:

200 g flormelis
2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker konditorfarve
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej:

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Vend det i dejen sammen med mandelmel og mælk. Fordel dejen i en bradepande, der er smurt og eventuelt foret med bagepapir.

3

Bag kagen i 40-45 minutter. Afkøl kagen.

4

Topping og pynt:

Lav en glasur af flormelis, varmt vand og konditorfarve. Fordel glasuren over den afkølede kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.

OBS:

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 760kJ
181kcal
1649kJ
393kcal
Fedt 8.4g 18g
Kulhydrat 24g 53g
Protein 2g 4.3g