til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose
250 g | laktosefri smør |
275 g | sukker |
1 spsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
4 | æg str. M/L |
225 g | rismel |
100 g | kartoffelmel |
2 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
50 g | mandelmel |
2 dl | laktosefri mælk |
200 g | flormelis |
2 spsk. | varmt vand |
Dr. Oetker konditorfarve | |
Dr. Oetker krymmel |
Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Vend det i dejen sammen med mandelmel og mælk. Fordel dejen i en bradepande, der er smurt og eventuelt foret med bagepapir.
Bag kagen i 40-45 minutter. Afkøl kagen.
Lav en glasur af flormelis, varmt vand og konditorfarve. Fordel glasuren over den afkølede kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.
Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.
Per portion / styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
760kJ 181kcal |
1649kJ 393kcal |
Fedt | 8.4g | 18g |
Kulhydrat | 24g | 53g |
Protein | 2g | 4.3g |