Flag

Mandel-appelsin konfekt

20 - 25 stk.
Nem
100 minutter
Denne konfekt smager skønt af mandler og appelsin, der hører julen til. Tag familien med ud i køkkenet og lav sammen disse gode julegodter.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
foodprocessor eller minihakker

Ingredienser

Konfekten
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
50 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
50 gblødt smør
Pynt
100 gmørk chokolade
kandiserede violer

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
1

Konfektmassen

2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
50 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
50 gblødt smør

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.


Findel mandler, appelsinskal og flormelis i en multihakker eller foodprocessor. Rør blandingen sammen med mandelaroma og blødt smør og form massen til små kugler. Hvis massen er for blød til at forme kugler af, kan den sættes i køleskabet, så den kan samle sig inden den trilles til kugler.

2

Pynt

100 gmørk chokolade
kandiserede violer

Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk kuglerne. Drys med kandiserede violer inden chokoladen størkner.


Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i køleskabet.