Tænd ovnen på 100° C varmluft.
Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend derefter Dr. Oetker Concentrated Colours geléfarve i marengsen med en dejskraber indtil farven på marengsen er som ønsket. Man kan evt. nøjes med at farve halvdelen af massen så marengsene bliver bolsjefarvede.
Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir. Diameteren på de små kys skal være ca. 3-4 cm.
Bagetid: about 45 Minutes
Sluk derefter ovnen og lad marengsene stå på eftervarme til ovnen er kold. Afkøl marengsene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Prøv vores marengsmix Dr. Oetker Perfect Meringues, der gør det muligt at lave perfekte marengs hver gang. Her får du en nem trin-for-trin vejledning.
Kom først den hvide marengs i sprøjteposen, tryk den flad og åbn posen igen. Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i tofarvede toppe. Find en video, der viser fremgangsmåden her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours