COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Marguerit-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

12 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marguerit-cupcakes

Kagedej:

225 g blødt smør
225 g sukker
3 æg str. M/L
revet skal fra 1 ubehandlet citron
2 spsk. citronsaft
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med jordbærsmag
1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
5 dl mælk
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk 1-2 minutter efter hvert æg og tilsæt derefter citronskal og citronsaft. Til sidst tilsæt sigtet mel og bagepulver i æggemassen og rør det sammen med mandelmel og mandler. Fordel dejen i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Tilbered kagemousse med jordbærsmag og Bourbon Vanilje hver for sig ved at blande brevenes indhold med 2 ½ dl mælk. Pisk hver mousse med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til mousserne er luftige.

4

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med stor stjernetylle. Fordel moussen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der er jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse i midten. Sprøjt noget af moussen ud, indtil begge smagsvarianter kan ses. Sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den. Se evt. videoen på www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html om, hvordan man nemt laver en rose på en cupcake). Pynt med miniperler.

Næringsindhold til opskriften Marguerit-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 964kJ
231kcal
1659kJ
397kcal
Fedt 14g 24g
Kulhydrat 22g 37g
Protein 3.7g 6.4g