COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Mintcupcakes

(2)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Disse cupcakes har en skøn smag af pebermynte og er perfekte til kagehygge med venner og familie.

Ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mintcupcakes

Kagedej:

3 æg str. M/L
1 knsp. salt
160 g sukker
180 g blødt smør
180 g hvedemel
20 g kakao
1 knsp. Dr. Oetker Natron
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk
50 g hakket, mørk chokolade

Pebermyntefrosting:

250 g flormelis
80 g blødt smør i tern
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 spsk. mælk
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 140° C varmluft eller 160° C traditionel varme.

2

Kagedej:

Del æggene i hvider og blommer. Æggehvider tilsættes salt og piskes stive. Pisk videre i 3 minutter med håndmixeren mens sukkeret tilsættes indtil konsistensen er som marengs.

I en anden skål piskes æggeblommer og smør til en jævn masse. Bland sigtet mel, kakao, natron og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med mælken. Vend til sidst marengs og hakket chokolade i dejen lidt ad gangen.

Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne i 25-30 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Pebermyntefrosting:

Bland flormelis, smør, pebermynteekstrakt, konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen. Smør pebermyntefrostingen på kagerne og pynt med miniperler.

Næringsindhold til opskriften Mintcupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1697kJ
405kcal
1760kJ
421kcal
Fedt 22g 23g
Kulhydrat 47g 49g
Protein 4.3g 4.5g