COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Mojito-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Denne opskrift på Mojito-cupcakes er en skøn smagsblanding af rom, lime og mynte, som smelter på tungen.

Ca. 12 stk.

nem 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mojito-cupcakes

Kagedej:

125 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
saft og revet skal fra 1 ubehandlet lime (fintrevet)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 spsk. finthakket, frisk mynteblad
200 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk

Fyld:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
revet skal fra 1 ubehandlet lime
1 - 2 spsk. finthakket, frisk mynteblad

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej:

Rør smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk mindst 1 min. for hvert æg. Tilsæt limeskal, limesaft, citronekstrakt, romaroma og mynteblade og pisk endnu 2-3 min. Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør det i dejen sammen med mælk. Fordel dejen i muffinformene.

3

Bag kagerne i 18-22 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Fyld:

Tilbered Kagemoussen som anvist på emballagen sammen med limeskal og mynteblade. Flæk kagerne og sprøjt 1/3 af moussen på den nederste del. Sæt toppen på og pynt kagerne med resten af moussen og server.

Tips og tricks:

Kagerne holder sig fint 4 dage. De kan fryses og pyntes senere. De pyntede kager opbevares på køl og holder sig 1-2 dage.

Server dem til påske, pinse, Sankt Hans eller enhver anden lejlighed eller tag dem med på picnicturen sammen med iste eller lemonade.

Næringsindhold til opskriften Mojito-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 951kJ
227kcal
1342kJ
320kcal
Fedt 12g 16g
Kulhydrat 27g 38g
Protein 4.3g 6g