Flag

Mugcake med hindbær og vanilje

4 stk.
Nem
10 minutter
Denne opskrift på lækker Mugcake er perfekt til at stille den lille sult.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedej
60 ghvedemel
80 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk.smagsneutral olie
6 spsk.mælk
2æg str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
80 ghindbær
Pynt
Dr. Oetker Neon krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Neon krymmel
1

Kagedej

60 ghvedemel
80 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk.smagsneutral olie
6 spsk.mælk
2æg str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
80 ghindbær

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, økologisk vaniljesukker, olie, mælk, æg og vaniljeekstrakt i en skål og pisk blandingen sammen. Læg hindbær i bunden af 4 kopper og fordel dejen ligeligt oven på. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen.

2

Bag mugcakes i mikrobølgeovn i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.

3

Pynt

Dr. Oetker Neon krymmel

Pynt med krymmel.


Tips og tricks

Skal dine Mugcakes være ekstra lækrer? Pynt med KageMousse med chokoladesmag.