Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Nem snobrødsdej uden gær

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Sankt Hans bålet ulmer i haven, og pludseligt finder børnene på, at de vil lave snobrød. Men dej har du ingen af! Så prøv denne hurtige og nemme opskrift på snobrød uden gær og hævetid. Den er lavet på råvarer du allerede har i køkkenskabet. Perfekt til hyggelige stunder ved bålet.

Ca. 8 brød

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nem snobrødsdej uden gær

Redskaber

Snobrødspinde eller pinde fra skoven

Dej:

600 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
½ dl rapsolie eller lignende
3 dl vand

Servering:

Dr. Oetker Choko Dessertsauce
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Rør mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt vand og olie. Ælt dejen grundigt igennem enten ved håndkraft eller på en røremaskine med dejkrog. Del dejen i 8 boller. Rul hver bolle til en lang pølse. Sno dejen om snobrødspindene.

2

Bagning

Bag snobrødene over bål eller grillens gløder. Róter med jævne mellemrum snobrødene. Pas på at de ikke bliver sorte. Snobrødene er færdig når de har fået en jævn gylden farve, og let glider af pindene.

3

Servering

Fyld snobrødene med Choko- eller Forest Fruit Dessertsauce.

Tips og tricks

Opbevar dejen på køl i en lukket beholder indtil den skal bruges. Da dejen ikke indeholder gær, kan den laves op til 24 timer inden brug. Du kan også gøre ligesom i opskriften, hvor dejen kommer over bålet så snart den er færdigæltet. Bagepulveret gør at den først hæver, når du kommer snobrødene over ilden.

Hvis du ikke lige har snobrødspinde i nærheden, kan dejen med fordel bruges til fladbrød på grillen. Se vores opskrift på fladbrød med chokoladesauce og bananer her. En lækker dessert til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold til opskriften Nem snobrødsdej uden gær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1897kJ
452kcal
1099kJ
262kcal
Fedt 7.5g 4.3g
Kulhydrat 86g 50g
Protein 8g 4.6g