Flag

Neon Cakepops

12 - 14 stk.
Middelsvær
160 minutter
Cakepops er festlige små kager på pind. Disse er nemme at lave og kan pyntes på utallige måder. Hjemmebag, der vækker glæde.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
form; 11 x 22 cm

Ingredienser

Kagedej
185 gblødt smør
185 gsukker
3æg str. M/L
275 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
Vaniljesmørcreme
100 gflormelis
100 gblødt smør
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Pynt
400 ghvid chokolade
Dr. Oetker Neon krymmel
Plastikslikkepinde, 20 cm

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Neon krymmel

Tænd ovnen på 140 ºC varmluft eller 160 ºC traditionel varme. Smør formen.

1

Kagedej

185 gblødt smør
185 gsukker
3æg str. M/L
275 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2Dr. Oetker Naturlig Citronaroma

Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gang sammen med en skefuld mel, og pisk det godt sammen. Sigt resten af melet og bagepulveret i dejen, og rør det hele sammen. Rør Naturlig Citronaroma i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen i 40-50 min. til den er fast.

Bagetid: 40 - 50 Minutes


Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en bagerist. Skær sider og ender af den afkølede kage, og smuldr kagen til krummer.

2

Vaniljesmørcreme

100 gflormelis
100 gblødt smør
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse. Bland krummerne med smørcremen, til blandingen har den rette konsistens. Rul 12-14 kugler af blandingen, og anbring dem på en plade med bagepapir. Dæk kuglerne med plastfilm, og lad dem stå køligt i cirka 30 min.

3

Pynt

400 ghvid chokolade
Dr. Oetker Neon krymmel
Plastikslikkepinde, 20 cm

Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp hver plastikpind i den smeltede chokolade, så ca. 2 cm af pinden er dækket af chokolade. Tryk forsigtigt en pind ind i midten af hver af de afkølede kagekugler.


Dyp kagekuglen i den smeltede chokolade. Dæk hele kagekuglen med chokolade, og rul den derefter i neonkrymmel. Sæt pindene i et glas eller på et stykke flamingo, og lad cakepopsene stivne.


Tip

Brug de afskårne ender og sider til fx. hjemmelavede romkugler.