Flag

Pandekagekage med Chokolademousse

8 - 10 portioner
Middelsvær
90 minutter
Et stort chokoladeorgie og et sjovt alternativ til den klassiske lagkage. Kagen består af et utal af lækre tynde pandekager lagt sammen med chokolademousse
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Ingredienser

Kakaopandekager
3æg str. M/L
9 dlmælk
450 ghvedemel
50 gkakao
½ tsk.salt
2 spsk.sukker
2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon Vanilje
smør eller oliemagarine til stegning
Chokolademousse
2 breveDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
5 dlletmælk
Pynt
Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Silver Pearls - sølvkugler med chokoladecenter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon Vanilje
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls - sølvkugler med chokoladecenter
1

Kakaopandekager

3æg str. M/L
9 dlmælk
450 ghvedemel
50 gkakao
½ tsk.salt
2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon Vanilje
smør eller olie til stegning

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, si evt. kakaopulver med melet for at undgå klumper, og pisk sammen til en tyk masse.


Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt til dejen har den rette konsistens.



Varm en stegepande op på middel varme og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagen ved moderat varme på begge sider. Gentag med resten af dejen. Lad pandekagerne køle af. 

2

Chokolademousse

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Silver Pearls - sølvkugler med chokoladecenter

Bland brevenes indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.


Kom 3-4 spsk. mousse i en sprøjtepose med stjernetyl, læg den til side.



Kom en pandekage på et serveringsfad, smør den med et tyndt lag af moussen, brug gerne en vinkelpalet til at sprede moussen ud i et jævnt lag, kom en anden pandekage ovenpå. Gentag til der ikke er flere pandekager eller mousse. Slut af med en pandekage.

3

Pynt

Kom chokoladesauce ud over hele toppen af kagen, smør det ud i et jævnt lag med en vinkelpalet.  Lad lidt sauce dryppe ned over kanten. Sprøjt 3-4 små toppe mousse ud på toppen af kagen langs kanten. Slut af med at pynte med lidt Chocolate Silver Pearls.


Tip

Prøv også vores opskrift på Crepes Suzette Pandekagelagkage bagt af Liv Martine.