COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Panna Cotta med hindbær gelé

(8)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Når husblas skal smeltes i varm væske kan det næsten ikke gå galt! Så det er faktisk ingen sag at lave hjemmelavet Panna Cotta.

4 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Panna Cotta:

4 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
½ l fløde
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Hindbær gelé:

2 dl hindbærsaft
3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas

Tilberedning

Tilberedning

1

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, hvor det hurtigt opløses under omrøring.

2

Hæld den varme fløde op i serveringsglas der står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

3

Hindbær gelé

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.

Tips

Panna cottaen skal naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.

Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.

Næringsindhold til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 2829kJ
702kcal
1218kJ
302kcal
Fedt 48g 21g
Kulhydrat 34g 15g
Protein 28g 12g