til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé
4 blade | Dr. Oetker Økologisk Husblas |
½ l | fløde |
1 dl | sukker |
2 tsk. | Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker |
2 dl | hindbærsaft |
3 blade | Dr. Oetker Økologisk Husblas |
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, hvor det hurtigt opløses under omrøring.
Hæld den varme fløde op i serveringsglas der står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.
Panna cottaen skal naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.
Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.
Per portion / styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
2829kJ 702kcal |
1218kJ 302kcal |
Fedt | 48g | 21g |
Kulhydrat | 34g | 15g |
Protein | 28g | 12g |