COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Passion cheesecakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Disse små hjemmebagte cheesecakes har en skøn sommerlig smag af passionsfrugt.

Ca. 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Passion cheesecakes

Bund:

200 g kiks , fx Digestive
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
125 g smeltet smør

Ostecreme:

4 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
400 g flødeost naturel eller mascarpone
100 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
¼ l piskefløde

Gelé:

3 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
2 dl appelsinsaft
50 g sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund:

Findel kiksene i en foodprocessor eller en hakker og rør dem sammen med mandler og smeltet smør. Kom massen i bunden af kageringe/muffinforme og pres godt sammen, så den dækker hele bunden.

2

Ostecreme

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Halver passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passer det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Pisk passionsfrugt, flødeost, flormelis og citronekstrakt til en cremet konsistens.

Smelt husblassen over vandbad, den bør føles lun og være relativ tyndtflydende. Hæld den i en tynd stråle i ostecremen, mens der piskes.

Pisk fløden til en let flødeskum og vend den i cremen. Fordel cremen oven på kiksebundene og glat overfladerne.

3

Sæt kagerne i køleskabet i mindst 2 timer.

4

Gelé:

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Halver passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passer det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Bland saften med appelsinsaft og sukker og varm det op i en gryde til sukkeret er opløst. Smelt husblassen i den varme saft og sæt den til afkøling. Når saften er blevet kold (ca. 30 min.) men stadig flydende, hældes den ud over kagerne. Sæt dem koldt til geléen er helt stivnet.

Kagerne opbevares på køl. Holdbarhed 1-2 dage.

Tips og tricks:

Server Passion cheesecakes til påske, Pinse, Store Bededag, fødselsdage, konfirmationer og andre festlige lejligheder.

Du kan erstatte passionsfrugten med anden frugt eller bær. Læs hvordan du kan lave din helt egen cheesecake med din yndlingssmag.

Næringsindhold til opskriften Passion cheesecakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1812kJ
433kcal
1550kJ
371kcal
Fedt 33g 29g
Kulhydrat 27g 23g
Protein 6.9g 5.9g