Flag

Pebernødder med chokolade

80 - 90 stk.
Nem
100 minutter
En anderledes opskrift på pebernødder, hvor den klassiske pebernød er overtrukket med chokolade. De får stadig huset til at dufte af jul.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedejen
220 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 gsukker
125 gblødt smør
1æg str. M/L
Overtræk
200 gchokolade (mørk eller lys)
Dr. Oetker Smuttede Mandler (evt.)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler (evt.)

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedejen

225 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 gsukker
125 gblødt smør
1æg str. M/L

Bland sigtet hvedemel og pebernød krydderi sammen med sukker i en skål. Tilsæt smør og æg og rør dejen godt. Del dejen i fire dele og tril dem til lange pølser.

Skær pølserne i små stykker, og tril dem til små kugler på størrelse med et lakridsæg. Stik evt. en smuttet mandel ned i nogle af pebernødderne.

Bag pebernødderne i 8-10 min., til de er gyldne. Afkøl pebernødderne på en bagerist.

Bagetid: 8 - 10 Minutes

2

Overtræk

200 gchokolade (mørk eller lys)
Dr. Oetker Smuttede Mandler (evt.)

Hak chokoladen i mindre stykker, smelt den over et vandbad og dyp eller pynt pebernødderne.

Læg pebernødderne til afkøling på et stykke bagepapir. Opbevar pebernødderne i en kagedåse.