COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Piña Colada-cupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Piña Colada-cupcakes er så gode, at man drømmer sig væk til de varme lande.

40 - 45 minicupcakes

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Piña Colada-cupcakes

Kagedej:

150 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
1 ½ dl kokosmælk , omrørt
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
100 g kokosmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hvedemel
1 dåse ananas i tern, lille (saft og frugt ca. 230 g)
mini muffinforme

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 dl letmælk
½ dl ananassaft
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør kokosmælk, romaroma, kokosmel, bagepulver og sigtet hvedemel i æggemassen. Vend sidst forsigtigt ananastern og saft i dejen og fordel dejen i mini muffinforme.

Bag kagerne i 15-18 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk, ananassaft og romaroma. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til toppingen er luftig. Fyld toppingen i en sprøjtepose med en rund tylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med Neon mix og servér.

Tips og tricks

Piña Colada-cupcakes kan også laves i almindelig størrelse. Så fordeler man bare dejen i 12-15 muffinforme og bager dem i 20-25 minutter.

Næringsindhold til opskriften Piña Colada-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 254kJ
61kcal
1380kJ
329kcal
Fedt 3.6g 19g
Kulhydrat 6.4g 35g
Protein 0.8g 4.4g