COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Regnbuekage

(26)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Den perfekte fødselsdagskage med lækker og cremet Bourbon kagemousse og hyldeblomstsaft. Farv kagebundene lige efter dit humør eller gå efter regnbue looket med rød, gul, grøn og blå konditorfarve.

12 - 16 portioner

nem 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbuekage

Redskaber:

Springform; ø 20 cm

Lagkagebunde :

4 æg str. M/L
150 g sukker
¼ dl vand
150 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt eller bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker konditorfarve i hhv. rød, grøn, gul, blå alt efter behov

Fyld og Pynt :

2 breve Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
4 ½ dl letmælk
½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
Dr. Oetker Super Hero eller anden krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 °C traditonel varme.

2

Lagkagebunde

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig med en elpisker i 4-5 minutter. Tilsæt vand og pisk det godt sammen. Sigt hvedemelog hjortetaksalt i æggemassen og vend det sammen. Del dejen i fire lige store portioner og farv den hver sin farve.

Kom den første dej i en smurt springform, gerne med bagepapir i bunden. Bag lagkagebunden i 5-7 minutter, nederst i ovnen.

Lad den køle en smule af før du løsner formen. Lad den blive helt koldt på en bagerist. Gentag samme proces med de tre sidste bunde.

3

Fyld og pynt

Bland begge brevenes indhold med 4½ dl letmælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Læg lagkagen sammen med lidt over halvdelen af vanillemoussen og overtræk top og sider med resten af moussen. Drys med stjernerne fra Super Hero og server.

Tips og tricks

Kagen kan godt laves en dag før servering, men bør ikke pyntes før servering.

Næringsindhold til opskriften Regnbuekage

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 448kJ
107kcal
957kJ
228kcal
Fedt 2.3g 4.9g
Kulhydrat 19g 40g
Protein 2.9g 6.1g