Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Regnbuemuffins

(37)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative muffins, der smager fantastisk.

18 - 22 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbuemuffins

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 ½ tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i 4 skåle og farv hver portion med konditorfarve. Kom lidt af hver farve i muffinformene med en ske, så du får alle fire farver i alle muffins.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter og afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Tips og Tricks

Hvis flere farver ønskes, fordeles dejen i flere skåle, og mængden af konditorfarve tilpasses.

Næringsindhold til opskriften Regnbuemuffins

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 526kJ
126kcal
1558kJ
372kcal
Fedt 5.8g 17g
Kulhydrat 16g 48g
Protein 2.1g 6.1g