Flag

Romkage

20 - 25 stk.
Middelsvær
140 minutter
En rigtig fin og lækker småkage lavet på butterdej og pyntet med hvid glasur med romsmag og lidt ribsgelé. Romkagen kombinerer det søde og syrlige perfekt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
rund udstikker; ø 9 cm
linseform; ø 7 cm

Ingredienser

Fyld
4 dlletmælk
1 brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme
Dejen
500 gbutterdej
Pynt
125 gflormelis
1 spsk.varmt vand
2 tsk.Dr. Oetker Romaroma
ribsgelé (eller anden)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
Picture - Dr. Oetker Romaroma
1

Fyld

4 dlletmælk
1 brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min.


Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Dejen

500 gbutterdej

Udstik butterdejen i runde kager med en udstikker eller et glas (ø 9-10 cm). Læg en skefuld creme på hver kage og læg dem i smurte linseforme.


Bag romkagerne midt i ovnen i 15-20 min. til de er gyldenbrune. Afkøl romkagerne på en bagerist

Bagetid: 15 - 20 Minutes

3

Pynt

125 gflormelis
1 spsk.varmt vand
2 tsk.Dr. Oetker Romaroma
ribsgelé (eller anden)

Lav en glasur af flormelis, vand og romaroma, og pynt romkagerne rundt i kanten. Læg en skefuld gele i midten af hver romkage.