Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Udstik butterdejen i runde kager med en udstikker eller et glas (ø 9-10 cm). Læg en skefuld creme på hver kage og læg dem i smurte linseforme.
Bag romkagerne midt i ovnen i 15-20 min. til de er gyldenbrune. Afkøl romkagerne på en bagerist
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Lav en glasur af flormelis, vand og romaroma, og pynt romkagerne rundt i kanten. Læg en skefuld gele i midten af hver romkage.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Tærter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :140 minutterMiddelsvær20 - 25 stk.