COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Scones med chokolade

recipe-Scones med chokolade
(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Sæt disse luftige chokoladescones på kagebordet eller server dem til din afternoon tea. Bollen er lavet på bagepulver i stedet for gær, og skal derfor ikke hæve. Efter en time har du friskt og lækkert bagværk lige ved hånden.

10 - 12 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Scones med chokolade

Bolledej:

400 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Natron
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
125 g koldt smør i små tern
2 dl kærnemælk (alternativt 2 dl sødmælk med saften af ½ citron)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Pensling:

1 æg str. M/L og fløde

Tilberedning

Tilberedning

Disse scones med chokolade er nemme og hurtige at lave og smager fortryllende. Scones skal, som alt andet brød der hæver på bagepulver og natron, spises umiddelbart efter de kommer ud af ovnen, så smager de allerbedst. Alternativt kan de fryses, og efterbages i 5 minutter ved 200 °C traditionel varme fra frossen tilstand. Du kan spise de nybagte scones som de er eller smøre dem med kold og cremet mascarpone.

1

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme.

2

Bolledej

Hvis kærnemælken erstattes af sødmælk og citronsaft, blandes de to ingredienser først, da mælken skal syrne i 5-10 minutter.

Bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt og sukker sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen til det har konsistens som rasp. Tilsæt kærnemælk (eller syrnet sødmælk) og Chocolate Chips. Saml dejen hurtigt. Hvis dejen æltes bliver sconesene små, kompakte og tunge, frem for lette og luftige.

Tryk dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 cm, og tryk scones ud med et glas. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med en blanding af æg og fløde.

Bag sconesene i 10-12 minutter til de er gyldne på toppen.

Næringsindhold til opskriften Scones med chokolade

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 796kJ
190kcal
1664kJ
398kcal
Fedt 8.9g 19g
Kulhydrat 24g 51g
Protein 3.3g 6.9g