Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Nyd disse lækre scones til eftermiddagsteen eller -kaffen på en solskinsfyldt sommerdag.

12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Scones:

300 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smør
1 æg str. M/L
1 dl kærnemælk

Vaniljecreme:

100 g mascarpone
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Råmarinerede jordbær:

500 g friske jordbær
3 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Evt. lidt appelsinjuice eller friskpresset appelsinsaft

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 220° C traditionel varme.

2

Scones

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melet, og saml dejen med æg og kærnemælk. Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1½-2 cm.

Udstik 12 små scones med et glas eller en udstiksform og læg dem på en bageplade. Bag sconesene midt i ovnen 10-13 minutter.

3

Vaniljecreme

Rør mascarpone og vaniljesukker sammen.

4

Råmarinerede jordbær

Skyl og skær jordbærrene i skiver, og vend dem i vaniljesukkeret. Dryp evt. med lidt appelsinsaft.

Server sconesene lune med vaniljecreme og jordbær en dejlig sommerdag.

Næringsindhold til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 899kJ
214kcal
926kJ
221kcal
Fedt 8.7g 9g
Kulhydrat 29g 30g
Protein 4.4g 4.6g