Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Spindelvævs-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Cupcakes af en blød og luftig dej, toppet med en fantastisk chokolade-creamcheese-frosting.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Spindelvævs-cupcakes

Kagedej:

2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ tsk. salt
2 dl mælk
1 dl olie (smagsneutral olie - ikke olivenolie)
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Frosting og pynt:

100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g flormelis
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker luftigt. Rør sigtet mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i sukkermassen. Pisk skiftevis mælk og olie i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk flødeost, vaniljesukker og flormelis med en håndmixer og tilsæt den smeltede chokolade.

Overtræk de afkølede kager med frostingen og lav spindelvævsmønster med dekorationsglasur - sæt eventuelt en plastik edderkop på kagen for at gøre det ekstra uhyggeligt.

Næringsindhold til opskriften Spindelvævs-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 962kJ
229kcal
1632kJ
389kcal
Fedt 11g 18g
Kulhydrat 29g 50g
Protein 3.5g 6g