COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Spøgelsescupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Vi giver dig her den perfekte opskrift på halloween kager. Disse søde og små kreative cupcakes med venlige spøgelser er perfekte som bordpynt, til trick or treat eller som dessert til din allehelgensaften.

12 - 15 stk.

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Spøgelsescupcakes

Redskaber:

Muffinforme

Kagedej:

100 g blødt smør
150 g sukker
2 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
2 dl mælk (stuetemperatur)
100 g hakket chokolade

Topping og pynt:

250 g flormelis
80 g blødt smør
2 - 3 spsk. mælk
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
250 g hvid fondant
flormelis
kakaopulver til øjne
Dr. Oetker Princess Lillifee-krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker til cremet. Pisk æggene i et ad gangen til massen er luftig. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og pisk det i æggemassen sammen med mælk. Rør hakket chokolade i dejen og fordel den i formene.

3

Bag kagerne 15-20 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Topping og pynt

Pisk flormelis, smør, mælk og vaniljearoma luftigt, fyld frostingen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe ovenpå de afkølede muffins. Gem lidt frosting til at sætte pynten på spøgelserne fast med.

Rul fondant ud på et bord drysset med flormelis. Stik cirkler ud med en skål (de skal være så store, at de gå går ned over kanten på muffin formene) og læg dem over kagerne. Saml kanten forneden mellem to fingre 4-5 steder, så fondanten får den bølgede spøgelsesform.

Til øjnene æltes lidt af den resterende fondant med kakao. Tril små kugler, tryk dem flade, placer en lille hvid prik af fondant i midten og sæt øjnene på med frosting. Brug sukkerhjerter fra Princess Lillifee som mund, butterfly og sløjfe.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Spøgelsescupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1292kJ
308kcal
1658kJ
395kcal
Fedt 11g 14g
Kulhydrat 50g 64g
Protein 2.6g 3.4g