Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
Bland alle ingredienserne sammen enten med hænderne eller i en røremaskine og rør – pisk ikke – dejen sammen. Dejen skal ikke æltes, blot "samles" grundigt sammen.
Tryk dejen ud i en bradepande ca. 30x45cm belagt med bagepapir, således at der laves en stor kagefirkant. Bag vaniljeternene i 20- 25 min. til den er gyldenbrun.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Tag bradepanden ud af ovnen og lad den køle af et par minutter, før den skæres i mindre firkanter på omkring 3x4 cm.
Lad kagerne køle helt af inden de brækkes fra hinanden og lægges i en lufttæt dåse. Nyd dem til en portion koldskål eller blot som de er.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Desserter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :60 minutterabout 40 stk.