COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Summer icecup hearts

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Disse små icecups er fuld af søde overraskelser.

Ca. 10 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Summer icecup hearts

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
2 spsk. vand

Is-topping:

1 l vaniljeis
250 g friske jordbær , mosede
2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft , jordbærsaft eller Dr. Oetker Hindbærekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej:

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk mindst 1 min. for hvert æg. Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør det i dejen sammen med mælk. Fyld 3 muffinforme 2/3 med dej.

3

Bag kagerne i 20 min.

4

Smuldr/findel de tre bagte kager i en multihakker/foodprocessor og rør krummerne sammen med hindbærekstrakt, konditorfarve og vand.

Tril massen til 10 runde kugler. Læg en kugle i håndfladen og tril den spids med den anden hånd, så den får kegleform (form som et jordbær). Lav et kegleformet hul i toppen af kuglen fx med en spids tylle.

5

Fordel resten af dejen på nær ½ dl i 10 muffinforme foret med muffinpapir.

6

Bag kagerne i 6 min.

Lav et hul i midten af kagen med en teske og stik det røde hjerte ned i dejen. Kom lidt af den resterende dej på toppen, så kagen er lukket.

7

Bag kagerne i yderligere 20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

8

Is-topping:

Lav en lille fordybning i hver. Rør vaniljeisen til softice med mosede jordbær og smag evt. til med koncentreret jordbærsaft, hyldeblomstdrik eller hindbærekstrakt. Kom isen i en sprøjtepose og læg den i fryseren til konsistensen er sprøjteklar. Sprøjt isen på toppen af kagerne og server straks.

Næringsindhold til opskriften Summer icecup hearts

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 2045kJ
488kcal
986kJ
235kcal
Fedt 27g 13g
Kulhydrat 54g 26g
Protein 8.5g 4.1g