Flag

Triple chocolate-brownie

18 - 20 portioner
Nem
60 minutter
Denne brownie er en ren chokoladedrøm fyldt med både mørk, lys og hvid chokolade!
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Browniedej
300 gmørk chokolade hakket
250 gsmør i tern
4æg str. M/L
300 grørsukker
1 spsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 ghvedemel
3 spsk.kakao
100 ghvid chokolade hakket
100 ghakket lys chokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Browniedej

300 gmørk chokolade hakket
250 gsmør i tern
4æg str. M/L
300 grørsukker
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 ghvedemel
3 spsk.kakao
100 ghvid chokolade hakket
100 ghakket lys chokolade

Kom 200g hakket mørk chokolade og smør i en gryde, smelt det forsigtigt over svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen når chokoladen næsten er smeltet og lad resten smelte på eftervarmen.

Pisk æg og sukker sammen et minuts tid, der skal ikke piskes for meget luft ind i æggesnapsen, den skal blot røres godt sammen. Vend Naturlig Vaniljeekstrakt og den let afkølede chokolade-smørblanding i. 

Sigt hvedemel og kakaopulver sammen i en anden skål, tilsæt derefter hakket hvid, lys og det resterende mørke chokolade og rør det let sammen. Kom melblandingen i chokolade-æggemassen og vend dejen sammen.

Hæld dejen i en bradepande (23x33 cm) beklædt med bagepapir, glat dejen jævnt ud i formen. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal føles lidt blød i midten.

Lad kagen køle af i formen.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tips

Prøv at servere brownien som en dejlig dessert, med lidt god vaniljeis og friske bær til.


Vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager, hvor du blandt andet kan læse mere om fyld i chokoladerkager.