Flag

Triple chocolate cookies

16 - 18 stk.
Middelsvær
55 minutter
Denne lækre opskrift på cookies kan bruges året rundt - men passer perfekt til juletiden.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
225 gblødt smør
175 glyst rørsukker
100 gmuscovadosukker (eller brun farin)
1æg str. M/L
350 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.Dr. Oetker Natron
½ tsk.salt
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
100 ghakket mørk chokolade
100 ghakket lys chokolade
100 ghvid chokolade (chips eller grofthakket)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

225 gblødt smør
175 glyst rørsukker
100 gmuscovadosukker (eller brun farin)
1æg str. M/L
350 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.Dr. Oetker Natron
½ tsk.salt
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
100 ghakket mørk chokolade
100 ghakket lys chokolade
100 ghvid chokolade (chips eller grofthakket)

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og vaniljeekstrakt i blandingen. Tilsæt hakket mørk, lys, og hvid chokolade. Rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive gummiagtige i konsistensen.


Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk klatterne let flade med en gaffel.

Bagetid: 12 - 15 Minutes


Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.