COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Unicorn Cheesecake Bars

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En fortryllende og trendy unicorn cake med digestive kiks og regnbue krymmel. Perfekt til små såvel som store enhjørninger. Cremen er en skøn blanding af kondenseret mælk, flødeost og piskefløde tilsat vores flotte og farverige Concentrated Colours.

10 - 12 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Kiksebund:

150 g smeltet smør
330 g digestive kiks eller anden kiks
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Ostecreme :

2 ½ dl piskefløde
1 brev Dr. Oetker Vegegel
1 dl friskpresset citronsaft
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
225 g flødeost
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pynt:

Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Forberedelse

Beklæd en bradepande med staniol. Lad staniolet gå et par centimeter op ad siderne.

2

Kiksebund

Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks og mandler sammen med den smeltede smør. Hæld kiksemassen i formen og pres den i et jævnt lag ud til kanten så hele bunden er dækket. Stil bunden på køl og tilbered cremen.

3

Ostecreme uden husblas

Pisk fløde til en let flødeskum. Pisk Vegegel og citronsaft sammen i en lille gryde. Kog det op under omrøring til væsken tykner. Tag gryden af varmen og rør sødet kondenseret mælk i. Pisk flødeost let med en elpisker i en anden skål. Hæld den søde kondenseret mælkemasse i flødeosten. Pisk med en elpisker til massen er ensartet. Tilsæt Vanilla Paste og flødeskum.

Fordel massen i 5 skåle. Tilsæt en farve Concentrated Colours pr. skål. Rør hver ostemasse grundigt sammen. Fordel skiftevis små klatter af farvet ostecreme oven på kiksebunden. Kør en kagespartel eller dejskraber over kagen så den får en jævn overflade. Sæt den på køl i mindst 4 timer.

4

Pynt

Tag kagen ud af køleskabet. Placer den på aflangt fad eller skærebræt og drys med Rainbow Mix.

Næringsindhold til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1610kJ
384kcal
1629kJ
389kcal
Fedt 26g 26g
Kulhydrat 33g 33g
Protein 5.7g 5.8g