Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Brunt Bagepulver

Brunt Bagepulver

Dr. Oetker Brunt Bagepulver er en særlig blanding af lækre krydderier og hævemiddel. Brunt bagepulver er især kendt for at blive brugt i engelsk søsterkage og ølkage, men Brunt Bagepulver kan bruges i et utal af opskrifter - lige fra honningkager, honningkage med smørcreme til krydderkage. Længere nede på denne side har vi samlet alle vores opskrifter med Brunt Bagepulver, så du kan få inspiration til nyt bagværk.

Grundet en printfejl på emballagen, mangler der smeltet smør i en af opskrifterne bagpå brevet med Brunt Bagepulver. Det gælder opskrift 4 af 5 "Krydderkage med karamelglasur". Husk derfor at tilsætte 150 g smeltet smør i dejen, hvis du følger den nævnte opskrift på bagsiden af Brunt Bagepulver, som du kan se den korrekte version af her: https://www.oetker.dk/dk-da/opskrifter/r/krydderkage-med-karamelglasur.html 

Dr. Oetker Brunt Bagepulver fås i breve á 16 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Brunt Bagepulver

Natriumhydrogencarbonat (E 500ii), kanel, nelliker, ingefær, allehånde.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Brunt Bagepulver

Per 100 g
Energi 907kJ
217kcal
Fedt 4.7g
heraf mættede fedtsyrer 1.6g
Kulhydrat 33g
heraf sukkerarter 1g
Protein 2.6g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares i tætsluttende emballage, tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 16g