COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Natron

Natron

Natron har været en fast bestanddel i Dr. Oetkers sortiment i mange år. Dr. Oetker Natron bruges som hævemiddel i bagværk.

Natron indeholder ingen syre, til forskel fra bagepulver. Denne form for hævemiddel passer bedst til kager med sure ingredienser, fx. citronmåne eller brownie, eller til kager, som indeholder surmælksprodukter som eksempelvis kærnemælk. Når natron kommer i kontakt med det sure i dejen opstår kuldioxid, og dejen begynder at hæve.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.

Dr. Oetker Natron fås i dåser á 140 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Natron

Sodium-bicarbonate (E 500ii).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Natron

Per 100 g
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 0g
heraf sukkerarter 0g
Protein 0g
Salt 67.5g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Anvendelse: Anvendes som hævemiddel ved bagning og til neutralisering af syre.

Nettovægt: 100g