COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Budding med karamel

Budding med karamel

Dr. Oetker Familie-Pakke Budding er desværre udgået, men der vil være restpartier i butikkerne så længe lager haves. 

 

Karamel er det nye sort, og det samme gælder for Dr. Oetkers budding med lækker og kraftig karamelsmag. 


Buddingen tilberedes med 1 l letmælk og 80 g sukker og rækker til 8 portioner.

Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med karamel fås i pakker med 2 breve á 160 g.

Bemærk:
Prøvesmagning og al ekstra tilsætning, (f. eks. mandler, nødder og lign.) SKAL ske mens buddingen stadig er i kog.

Tip til når din budding skal ud af formen:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder.
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud.
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest :-)
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over den.
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag, og lav et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.

Hvis buddingen nægter at komme ud, kan det hjælpe enten at løsne med en kniv rundt i kanten. Du kan også holde formen lidt på skrå og forsøge at lukke lidt luft ind i den ene side ved at "hive" buddingen lidt ud fra formen. Husk at holde buddingen over et fad/en tallerken.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Budding med karamel

Majsstivelse, 3% karamelliseret sukkersirup, naturlig aroma (indeholder MÆLK), maltodextrin, salt. Kan indeholde spor af: GLUTEN og ÆG.

Tilberedning Budding med karamel

1
Et brev buddingpulver hældes i en skål, blandes med 80 g sukker og røres til en jævning i 2 dl letmælk.
2
Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i.
3
Lad buddingen koge op under kraftig omrøring mindst 1 minut.
4
Hæld buddingen i en skål, der er skyllet i koldt vand og stil den i køleskabet mindst 4 timer, inden den vendes ud på en tallerken.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder følgende allergener:
MÆLK
Kan indeholde spor af GLUTEN og ÆG.

Næringsindhold Budding med karamel

Per 100 g Per 100 g tilberedt produkt
Energi 1477kJ
348kcal
409kJ
97kcal
Fedt 0.2g 1.4g
heraf mættede fedtsyrer 0.1g 0.9g
Kulhydrat 86g 18g
heraf sukkerarter 3g 12g
Protein 0.7g 3.1g
Salt 0.57g 0.16g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ikke for varmt.

Nettovægt: 160g