Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Budding med vaniljesmag

Budding med vaniljesmag

Dampen fra mælken, der er ved at komme i kog, og duften af vanilje vækker minder fra en svunden tid. Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. 8 portioner budding tilberedes med 1 l letmælk og 80 g sukker.

Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag fås i pakker med 2 breve á 160 g.

Tip:
Rombudding:
Det er nemt og hurtigt at lave en rombudding: Tilsæt 3 tsk. romaroma, når du koger vaniljebuddingen op, så får du en velsmagende rombudding.

Du kan også erstatte ca. 1 dl af mælken med 1 dl ægte rom, så du kun anvender 9 dl mælk. Tilsæt rommen lidt ad gangen, og smag til undervejs, så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.

Tip til når din budding skal ud af formen:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder.
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud.
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest :-)
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over den.
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag, og lav et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.

Hvis buddingen nægter at komme ud, kan det hjælpe enten at løsne med en kniv rundt i kanten. Du kan også holde formen lidt på skrå og forsøge at lukke lidt luft ind i den ene side ved at "hive" buddingen lidt ud fra formen. Husk at holde buddingen over et fad/en tallerken.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Budding med vaniljesmag

Majsstivelse, salt, aroma, farve (carotener, riboflavin).

Tilberedning Budding med vaniljesmag

1
Et brev buddingpulver hældes i en skål, blandes med 80 g sukker og røres til en jævning i 2 dl mælk.
2
Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i.
3
Lad buddingen koge up under kraftig omrøring mindst 1 minut.
4
Hæld derefter buddingen i en skål, der er skyllet med koldt vand og stil den i køleskabet mindst 4 timer, inden den vendes ud på en tallerken.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Budding med vaniljesmag

Per 100 g Per 100 g tilberedt produkt
Energi 1460kJ
343kcal
407kJ
96kcal
Fedt 0g 1.4g
heraf mættede fedtsyrer 0g 0.9g
Kulhydrat 85g 18g
heraf sukkerarter 0g 12g
Protein 0.5g 3.1g
Salt 0.52g 0.16g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ikke for varmt.

Nettovægt: 160g