COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Pepperoni Salame

Pepperoni Salame

Casa di Mama Pepperoni Salame bager du første gang hjemme i din ovn. Resultatet bliver en helt frisk pizza med en sprød, luftig bund og lækkert fyld. Casa di Mama Pepperoni Salame er toppet med masser af krydret pepperoni-salami og chili, på en lækker, aromatisk tomatsauce.

Efter 12-14 min. bagetid ved 250° C med over- og undervarme (200° C ved varmluft) får du en sprød og lækker pizza, der smager, som var den hjemmelavet.

Tip:
Casa di Mama Pepperoni Salame bliver bedst, hvis du bager den ved 250° C med almindelig over- og undervarme i stedet for varmluft. På den måde bliver dejen sprød og luftig, mens kanten hæver op til en god størrelse.

Hvis du har en pizza-bagesten kan du bage Casa di Mama Salame ved 250° C i 13 min. Pizzaen bliver fantastisk!

Bemærk:
Dr. Oetker Casa di Mama Salame er en spotvare. Hold derfor øje med tilbudsavisen.

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Pepperoni Salame

HVEDEMEL, 21 % flåede tomater, 13 % OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), vand, 8,4 % pepperoni-salami (svinekød, svinefedt, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, hvidløgspulver, krydderiekstrakter, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), 3,5 % syltede jalapeños stykker (jalapeños, vand, vineddike, salt, antioxidant (ascorbinsyre), syre (citronsyre)), gær, palmefedt, sukker, salt, rapsolie, syre (calciumphosphater, calciumcitrater), BYGMALTEKSTRAKT, hævemiddel (natron), emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer), fortykningsmiddel (guargummi), oregano, modificeret stivelse, paprika, cayennepeber, hydrolyseret vegetabilsk protein, maltodextrin, karamel

Tilberedning Pepperoni Salame

Forvarm ovnen på 250° traditionel varme eller 200° varmluft.

Pak pizzaen ud og læg den på en bageplade med bagepapir. Husk at fjerne papstykket i bunden af pizzaen inden du sætter den i ovnen.

Bag pizzaen 12-14 min.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder følgende allergener:
HVEDEMEL
OST
BYGMALTEKSTRAKT

Næringsindhold Pepperoni Salame

Per 100 g
Energi 942kJ
224kcal
Fedt 8.2g
heraf mættede fedtsyrer 4.4g
Kulhydrat 27g
heraf sukkerarter 3.4g
Protein 9.2g
Salt 1.5g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 415g