COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Trio di Carne

Trio di Carne

Casa di Mama Trio di Carne bager du første gang hjemme i din ovn. Resultatet bliver en helt frisk pizza med en sprød, luftig bund og lækkert fyld. Casa di Mama Trio di Carne er toppet med 3 slags kød: Krydret pepperoni, saftig skinke og de lækreste kødboller. Dertil kommer en aromatisk tomatsauce med en krydret smag af fennikel.

Efter 12-14 min. bagetid ved 250° C med over- og undervarme (200° C ved varmluft) får du en sprød og lækker pizza, der smager, som var den hjemmelavet.

Tip:
Casa di Mama Trio di Carne bliver bedst, hvis du bager den ved 250° C med almindelig over- og undervarme i stedet for varmluft. På den måde bliver dejen sprød og luftig, mens kanten hæver op til en god størrelse.

Hvis du har en pizza-bagesten kan du bage Casa di Mama Trio di Carne ved 250° C i 13 min. Pizzaen bliver fantastisk!

Bemærk:
Dr. Oetker Casa di Mama Trio di Carne er en spotvare. Hold derfor øje med tilbudsavisen.

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Trio di Carne

HVEDEMEL, 18 % flåede tomater, vand, 10 % OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), 8,0 % pepperoni-salami (svinekød, svinefedt, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, krydderiekstrakter, hvidløgspulver, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), 3,6 % kogt skinke (svinekød, vand, salt, dextrose, stabilisator (natriumnitrit), aroma, røgaroma), 3,6 % hakket svinekød (svinekød, vand, rasp (indeholder HVEDE), salt, krydderier, hvidløgspulver, stabilisatorer (di- og polyphosphater), dextrose, løgpulver, krydderiekstrakter, antioxidant (ekstrakt af rosmarin)), gær, palmefedt, sukker, salt, syre (calciumphosphater, calciumcitrater), BYGMALTEKSTRAKT, ekstra jomfru olivenolie, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer), hævemiddel (natron), fortykningsmiddel (guargummi), krydderier, modificeret stivelse, oregano, hvidløg

Tilberedning Trio di Carne

Forvarm ovnen på 250° traditionel varme eller 200° varmluft.

Pak pizzaen ud og læg den på en bageplade med bagepapir. Husk at fjerne papstykket i bunden af pizzaen inden du sætter den i ovnen.

Bag pizzaen 12-14 min.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder følgende allergener:
HVEDEMEL
OST
BYGMALTEKSTRAKT

Næringsindhold Trio di Carne

Per 100 g
Energi 952kJ
226kcal
Fedt 8g
heraf mættede fedtsyrer 4.2g
Kulhydrat 28g
heraf sukkerarter 3.2g
Protein 9.9g
Salt 1.6g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 395g