Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Bagelim

Bagelim

Dr. Oetker Bagelim er en spiselig bagelim, der er uundværlig når du fx laver honningkagehuse eller vil lime fondant eller marcipan fast til kager.

Bagelimen er let at håndtere for alle aldre, og du slipper for at brænde dig på smeltet sukker, isomalt o.lign.

Dr. Oetkers Bagelim størkner ved stuetemperatur. Det er derfor vigtigt at bruge den på afkølede kager. Hvis man får bagelim på fingrene kan det nemt vaskes af med vand og sæbe.

Dr. Oetker Bagelim fås i tuber à 100 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Bagelim

Sukker, vand, glykosesirup, modificeret stivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Bagelim

Per 100 g
Energi 1431kJ
337kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 84g
heraf sukkerarter 75g
Protein 0g
Salt 0.02g

Flere oplysninger om produktet

Nettovægt: 100g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>